Elle Shopping Weekend

Apr 29, 2011


Im going a fashion show for Elle Shopping weekend event in Prague. For all those who cant come I will post pictures next weekend.
/
Už jste si zaškrtili Elle nakupní víkend v kalendáři? Nejen, že vás čeká spoustu slev ale taky program. Elle mě spolu s dalšími dvěma bloggery oslovilo, jestli bychom si pro ně nechtěli zkusit nastylovat přehlídku a já jsem samozřejmě nemohla odmítnout. Ve středu jsem vybírala věci a za chvíli bežím na casting modelek, tak doufám, že mě přijdete podpořit a podívat se jak mi to šlo. Takže 7.5 od 18h doufám že vám to bude líbit.
Více informací o Elle Shopping weekendu zde.

Easter

Apr 25, 2011




Jacket Zara; Shorts, bag and glasses H&M; T-shirt American Apparel; Shoes Hasbeens for H&M
/
Sako Zara; Kraťasy, kabelka a brýle H&M; Tričko American Apparel; Boty Hasbeens for H&M

I hope you guys are enjoying the long easter weekend. I actually have been working for 8 days straight and there is two more to go before I have a day off. That happens sometimes to me oh well so that explains the lack of posts lately haha. Im also working on one DIY project which after will be even given away to you...You'll see. Plus Im really excited about my new clogs from Hasbeens for H&M not even they look awesome but man, they are comfortable to wear.


PS: AA featured one of my looks as Seen and Submitted thank you!

/

Doufám, že si užíváte slunečný prodloužený víkend. Já už osm dní v kuse pracuji a ještě mi dva zbývají než budu mít volno ale tak to prostě někdy vyjde. Tak to by aspoň vysvětlilo ten nedostatek příspěvků,že:). Taky teď pracuji na jednom malém DIY projektu, který pak jednomu z vás dám...no však uvidíte. Navíc mi dělají radost nove dřeváky z Hasbeens for H&M kolekce nejen, že vypadají hezky ale navíc jsou nesmírně pohodlné!


PS: American Apparel mě zmínili v Seen and Submitted, díky!

2x Elle, 3x Agent provocateur

Apr 22, 2011



Seems like all the girls from Agent Provocateur Prague store are all creative and talented. In this particular issue of Elle there is work of three of us featured on a single page! The interview is with Zuzana Kubickova who is young and talented fashion designer, the portait of her was taken by me and the phographs of a model wearing her pieces were taken from another colleague of ours, model and photography student, Nora Rajnochova. What can I say? We are team awesome!
Zuzana is unfortuantelly leaving us and moving to Milan. She will be missed but we wish her all the best with persuing her carier.
/
Tak to vypadá, že pražský Agent Provocateur je líheň mladých talentů! V Dubnovém čísle Elle se objevila práce třech agentek na jedinné stránce! Rozhovor s talentovanou návrhářkou Zuzkou Kubíčkovou, její portét, který jsem fotila já a nakonec fotky modelky v kouscích od Zuzky fotila jedna z našich dalších kolegyň, Nora Rajnochová, studentka fotografie a modelka.
Co vám mám povídat? Jsem prostě nejlepší tým.
Zuzka se nás ovšem rozhodila vyměnit za Miláno, bude nám po ní smutno, ale přejeme jí ať se jí daří. 


Taky jsem se objevila na Elle.cz. Děkuji!




English translation of the interview:

Why do you blog?
I think it is great way to meet people with similar interest as well as use my creative energy and of course im narcistic exhibitioinist, as all bloggers are (laughs).
What is your inspiration?
Par of it is runway shows and part vintige and old fashion.
What is a must-have of your wardrobe this year?
3/4 lenght skirts! I love how beautifuly feminine they are.
What fashion means to you?
Many people dont think of it that way but i think the clothes we choose to wear is a very powerful tool to manipulate what people we meet think of us. You can use it to your advantage if you think about it.
What is characteristic for you?
That Im loud! Fashionwise I am not always so sure but lot of it is more polished look combined with cheeky and girly pieces.
What is your favorite movie?
I could name many but the one definitely worth mentioning is Brodway Danny Rose. I named my blog after it.


/
I was also featured on Elle.cz. Thank you!

Divoká Šárka

Apr 20, 2011



Shirt and glasses H&M (thanks to H&M showroom), pants Zara

We went to Divoká Šárka National Park on Saturday. I love that place so much it makes me help to escape from the rush and noise of the city at least for little bit without really leaving it. Nonetheless I hope we will be able to spend whole weekend in out in a country next month with friends of ours because stress was really getting the best out of me lately.

PS: Yes, I had the my septum pierced the whole time but most of the time it's hidden in my nose because I cant wear it at work and I don't like to switch from one piercing to another all the time.

PPS: My hubby and I came with jokes about bloggers last I posted them on my facebook page last night. You can vote with your "likes" if you wish. It is healthy to make fun of yourself every once in a while.

/

V sobotu jsme vyrazili s milým na Divokou Šárku. Ach, jak já to místo zbožňuji. Taková slepičí polévka pro městskou duši, co mi pomáhá se trochu uvolnit od pražského hluku a shonu. Tak či tak doufám, že se nám v květnu podaří vyrazit se známými na víkend z města, protože poslední dobou mi přijde, že se stresu nějak příliš poddávám. Nezbývá než doufat, plánovat a alespoň prozatím vytáhnout do boje proti stresu nějakou tu laskominu. Výhodou je, že se nerada opaluju a nemusím se pak tolik obávat, jak budu vypadat v plavkách.

PS: Ano, piercing v nose mám déle, než tenhle blog. Obvykle ho ale nosím zastrčený uvnitř, protože v práci ho mít nemůžu a nebaví mě si pořád přendávat piercingy mezi tím, co se dá schovat a tím, co vypadá hezky.

PPS: Včera jsme s Joshem vymýšleli vtipy o bloggerech. Přidal jsem je na svůj facebook. Jestli chcete můžete hlasovat svými "likes", který se vám přijde lepší. Je dobré si občas udělat ze sebe prdel. Přidala bych verzi v češtině, ale nevím jak efektivně přeložit "big deal" aby to vyznělo stejně.

When I have a day off...

Apr 19, 2011

...I take pictures of princes and princesses 




It's been a year!

Apr 16, 2011







Bodysuit American Apparel, skirt and shoes H&M (thanks to H&M showroom)

It's been a year since I started my blog so I asked Paulina to take my anniversary inspired pictures for me and for you guys with her analog camera. Im sure people thought i was a total fool throwing confetti in a park. Oh well i never hesitate to make fool of myself on public for you haha.
Thank you Paulina for the pictures I hope you guys like them.

Also i know im little late with it so thank you very much for being so patient with me the giveaway winner is n.73 Klaudii (i did not count my own comments and I only counted the first comment if somebody commented twice)
Congrats to the winner and for rest well don't be sad there will be another one soon. 
/
Ach ano, už je to rok co jsem začala s blogem. Řekla jsem si, že při té příležitosti pro vás výmyslím něco specialního a tak jsem požádala Paulínu, aby mi nafotila fotky na výročí blogu svým analogem. Jsem si jistá, že kolemjdoucí si mysleli, že jsem úplný idiot, když vyhazuji konfeti v parku, ale to mě zatím nikdy v ničem nezastavilo. 
Tak tady to máte doufám, že se vám líbí. Díky Paulínko.

Abych nezapoměla! Promiňte za to hrozivé zpoždění a děkuji za trpělivost - výherce giveaway je č. 73 Klaudii (nepočítala jsem své vlastní komentáře a pokud někdo komentoval dvakrát, počítala jsem pouze první komentář)
Výherkyni gratuluji a ostatní prosím nezoufejte již brzy pro vás chystám něco dalšího.

The Museum

Apr 14, 2011

Zara coat
Second Hand shirt
H&M Skirt (thanks to h&m showroom)





Our good friend from Dallas is staying with us this week so we are spending our days walking around prague which we didn't have a chance to do in a long time. I am always so busy that the beautiful city only becomes a background to my daily routine. 
Yesterday we went to The National Museum and after we had decadent snack at Kaaba.
/
Náš dobrý kamarád z Dallasu za námi přijel do Prahy a zůstává s námi celý týden a tak trávíme dny chozením po Praze. Jsem za to moc ráda, poslední dobou se mi moc často nepoštěstí udělat si na tyhle věci čas. 
Včera jsme byli v národním muzeu a pak jsme si dali hříšně dobrou svačinku v Kaabě.

PS: Giveaway vyhlásím zítra nějak nestíhám, tak se nezlobte:)

Today

Apr 12, 2011

I got promoted yesterday to assistant manager so we had little meeting with my manager and our boss this morning. His cufflinks and ring caught my eye as i think they add classy touch to casual look.
/
Včera mě v práci povýšili a tak jsme měli dnes ráno menší poradu s manažerkou a majitelem obchodu. Zaujaly mě jeho manžetové knoflíčky a prsten. Myslím, že takový detail úplně stačí muži dodat klasický šarm. 

~
I met out with my mom for a lunch at her work afterwards.
/
Potom jsem zašla za mámou do práce na oběd.

~








After the lunch I went to H&M showroom to pick up few new summer pieces and meet up with Paulina and Agnes.
/
Po obědě jsem měla naplánovanou zastávku v H&M kde jsem si vybrala pár nových kousků a setkala se s Agnes a Paulinou.


~

My last stop was at the Elle office but you find out more about all of that soon enough:).
/
Mojí poslední zastávkou byla redakce Elle, ale o tom všem se za včasu dozvíte:)


We live in Prague

Apr 11, 2011




Eva took some amazing photos of me with her analog camera few days ago. I almost wish somebody was documenting the process of us carrying this chair through streets of Prague. Im sure people who see us on the way found it quite amusing.
Im wearing pieces from Eva's closet.
/
Eva nafotila tyhle úžasné fotky před pár dny na svůj analog. Téměř si přeju aby nás někdo zdokumentoval při tom, jak jsme tuhle židli  táhly pražskými ulicemi a jsem si jistá, že jsme pár lidí, které jsem cestou potkali velmi pobavily.
Na sobě mám věci z Evina šatníku.

H&M Conscious Collection Presentation

Apr 8, 2011

The H&M Conscious Collection in all beautiful shades of white and beige made out of organic or recycled materials.
(The collection will be released on the 14th of April.)
/
H&M Conscious kolekce v krásných odstínech bílé a béžové vyrobené z bio bavlny nebo recyklovaných materialů.
(Kolekce bude v prodeji od 14. dubna.)

myself wearing Zara pants and shirt and H&M bag

Katka from H&M showroom

...and her awesome H&M Shoes







More from Sunday

Apr 7, 2011



Im adding more pictures from our sunday pickinick on Letna Park for your viewing pleasure by Eva. First two were shot with digital and the rest on analog camera.
/
Přidávám více fotek z našeho sobotního pikniku na letné. Jen tak pro potěšení. Všechny fotky jsou od Evy. První dvě jsou vyfocená digitálem, zbytek pak na analog.



ShareThis